Marienburg

Marienburg er en velhavende handelsby, og hovedstad i Ødemarken, hvilket var en vestlig provins af Empire indtil sin løsrivelse i 2429 IC. Byen er kendt for sin blomstrende søhandel og dens købmænds prangende stil.
Marienburg fik sin uafhængighed, gennem en massiv overførsel af guld til den kejserlige statskasse under kejser Dieter IV regeringstid. Alle efterfølgende forsøg på at undertrykke Marienburg og bringe den tilbage under kejserligt styre har fejlet, og i dag Marienburg stadig en voldsomt uafhængig by, hvor Greven af Nordland, den nominelle hersker over Marienburg, er forbudt at vende tilbage under dødsstraf.
Marienburg har længe været den største og mest velstående handelsby i den gamle verden. Mange kalder den byen af guld, der alene giver et billed af den rigdom, denne kosmopolitiske by råder over. Ingen andre steder kan findes det enorme opbud af butikker, der sælger varer fra så langt væk som Elvernes rige Ulthuan i vest og fjerne Cathay i øst. Byens håndværkere repræsenterer enhver færdighed, der  kendes, og et par andre ved siden af, så det er sagt i Marienburg der ikke en aktivitet, der ikke kan vendes til en hurtig profit.
Mange merkantile guilds har deres hovedkvarter i Marienburg, vigtigst af alt den hemmelighedsfulde Høje Orden af Ærlige Frihandlere som repræsenterer eliten blandt det merkantile samfund. Denne store, rige og ambitiøse samling af mænd føler sig lænket af den gamle orden og er ivrige efter at gribe magten for sig selv.
Da den store havneby Marienburg lå indenfor Imperiets grænser, det var en del af provinsen Vesterland, ved mundingen af floden Reik. Ved at erklære uafhængighed, er regionen nu benævnt Ødemarken, men dem, der i Imperiet, gerne ser en "genforening" bevare brugen af det gamle navn.

Marienburg

Force and Tinsoldater DarthAnders